Despre mine

Sa facem prezentarile! Zic! Eu sunt Loredana Andrei. Mama, sotie, fiica, sora, prietena. Si psiholog. Un psiholog in concediu. De maternitate. Si prelungit, cu siguranta. Si asta pentru ca momentan ne aflam intr-o alta tara, fapt ce nu imi permite sa profesez, inca.

Insa psihologia a fost si ramane marea mea dragoste. Profesional vorbind. Asa ca n-as putea sa ma despart de ea, nici temporar, nici definitiv. Citesc si ma documentez pentru ca ma intereseaza dar si pentru ca am un copil pe care incerc sa-l cresc cat de frumos pot.

Asa ca blogul meu nu va mai fi unul 100% profesional. Acum scriu despre viata pur si simplu dar prin ochi de psiholog. Scriu despre oameni, locuri, bucurii si suparari, vise, sperante, dezamagiri si despre povesti pe care o minte, ce nu se odihneste niciodata, le nascoceste.

Cred cu tarie ca nimic nu este intamplator. Iar viata mi-a demonstrat din plin acest lucru.
Pentru ca unii, dintre cei care ma citesc sau intentioneaza sa o faca, vor sa stie, mi-am luat patalamaua la Universitatea Bucuresti. Si sunt foarte mandra de asta, pentru ca, cel putin pe vremea mea, la stat, se facea carte.

Iti multumesc că ma citesti și sper să găsești aici motive să te reîntorci mereu cu plăcere!