4 Comments

 1. M-am regasit in atat de multe situatii, incat nici nu stiu care ma reprezinta… In fosta relatie, nu exista niciun semn de gelozie. Ma facea sa ma simt total neiubita. parea indiferent si atat de sigur pe sine ca nimeni nu ma va lua niciodata de acolo… N-a fost asa!
  In relatia actuala, am parte de gelozie dusa la extrem. Dar nu pot sa o numesc neaparat gelozie, cat mai degraba posesivitate, intrucat se manifesta cu oricine care ar putea avea o bucatica din timpul meu…
  E greu de spus in care din situatii ma simt mai confortabil, dar clar in niciuna 100%… Cred ca extremele nu sunt bune. Cred ca trebuie sa existe un echilibru. Nici sa fii indiferent si rece, dar nici sa ajungi la sufocare si violenta…
  Cam asta e parerea mea, izvorata din experienta.

 2. danviteza

  antroposofia este raspunsul,nu psihologia!…femeia are in cap mult mai mult decat le trebuie barbatilor!lasati un barbat sa va scrie ce doriti sa cititi, daca adevarul nu supara persoana caci omul nu ar trebui sa l supere!

 3. nu conteaza ca esti barbat sau femeie … daca esti gelos …esti un om RATAT….. …. si asta

  e tot ce conteaza,,,, ceilalti doar sufera si bn ar fi sa va trziti la timp si sa fugiti cat mai departe,,,,, cel care este gelos nu se schimba niciodata si nuti va accepta niciodata doza ta de libertate care ti se cuvine …. iar gelozia impreuna cu posesivitatea ….UCIDE ,,,, SPIRITUL SI SUFLETUL SI LA URMA TRUPUL…. ASA CA TREZITIVA SI FUGITI CAT MAI DEPARTE SI CAT MAI E TIMP…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.