5 Comments

 1. Eu mă cred frumoasă în felul meu. Dacă Dumnezeu nu mi-a dat frumusețe fizică așa cum aș vrea eu, înseamnă că mi-a dat-o pe cea interioară , care eu încerc s-o valorific în fiecare zi, puțin câte puțin. Eu port pălăria mov în fiecare zi :).

 2. Salutare.Interesante aceaste ganduri.Iar despre palaria mov,cred ca este timpul sa o asez frumos si eu pe minunata podoaba capilara pe care o am si sa ies oricum.Am fost inconjurata de multe probleme si acum incep sa descopar ce inseamna sa cresti,sa gandesti si sa trasiesti pozitiv.Sunt in proces de transformare si pot sa spun ca este greu,dar compensator.Sunt o femeie frumoasa la cei 36de ani,dar am lasat mereu invidia celorlalte sa ma trimita mereu in carapacea pe care singura mi-am construit-o.Citesc tot ceea ce tine de dezvoltare personala,psihologie,filosofie si experientele altora de succes iar apoi incerc sa ma cunosc mai bine si sa ma dezvolt in armonie cu eul meu interior si cu lumea in care traiesc.O zi buna iti doresc si la mai multe postari :))

 3. eu cred ca e un pic exagerata perspectiva asta metaforica, prin simplul fapt ca nu are nimic cu realitatea. o femeie matura, batrana, nu e mai inteleapta sau mai convinsa de frumusetea si unicitatea ei, sigur nu mai mult decat a fost pana in acel moment. e doar indiferenta.
  e foarte evident si de ce, nu incearca sa mai impresioneze pe nimeni. ajunsa la punctul ala, tot ce era fecund in ea s-a pierdut, foarte probabil are deja copii si nepoti, un sot…etc etc. spune ce vrea, cum crede, e indiferenta si de cele mai multe ori mai egoista, pentru ca in etapa asta se poate descatusa de toate temerile ei inutile. e un ciclu firesc, asta zic!

  • Loredana Ionascu

   Aceste randuri nu-mi apartin, sunt preluate, dar sunt de acord cu ele. Personal cred ca acceptarea felului in care esti, cu bune si rele, cu defecte si calitati, vine cu varsta, ca si intelepciunea. Nu cred ca o femeie devine indiferenta in timp ci mai degraba devine constienta de valoarea ei.
   Eu cred ca o femeie se poate infrumuseta si pentru ca acest lucru ii da o stare de bine, pentru ca are grija de ea, se iubeste pe sine, si nu doar pentru a impresiona pe cineva anume.

 4. Ana

  astazi 06.06.2012 ora 06.21 (ce zi, ce ora) voi incepe sa port palaria mov cu drag si respect!!!! Cu drag si respect Ana 24 de ani !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.