5 Comments

 1. Hulu Andreea

  “O relatie este mentinuta de trei stalpi: increderea, banii si sex.”
  Ce rol au banii? Exista multe cupluri care nu o duc prea bine din punct de vedere economic insa daca se inteleg nu e o problema prea luata in seama,merg mai departe cu ce au si sunt fericiti.

  • Loredana Ionascu

   Intr-o relatie este foarte important si aspectul financiar. Cand spun bani, nu ma refer la conturi grase, masini luxoase si vacante exotice. Ma refer la strictul necesar. Nu degeaba se spune ca dragostea trece prin stomac. Atunci cand nu sunt bani care sa asigure un trai decent, apar discutiile, reprosurile, acuzatiile, neajunsurile care, pe termen lung, vor afecta relatia sentimentala.

 2. Sexul nu este important. – titlu de paragraf.
  O relatie este mentinuta de trei stalpi: increderea, banii si sex. – concluzie de paragraf.

  De aici rezulta 2 variante :
  a) te contrazici – deci unde e rostul acestui fragment
  b) Cand facem dragoste ne bucuram de intimitate absoluta – a face sex nu este echivalent cu a face dragoste.

  Am citit a doua fraza, aia cu “Nimic mai neadevarat” – insa omul nu retine decat 20 % dintr-un post – asa ca fie spui din start parerea – fie il ametesti. Toti or sa uite faza aia cu “nimic mai neadevarat” – or sa ramana cu titlul si concluzia – parerea mea.

  • Loredana Ionascu

   Draga Alex,

   iti multumesc pentru sugestii, insa daca ai fi citit cu atentie ai fi inteles ca nu ma contrazic. Inceputul de paragraf “sexul nu este important” se refera la convingerea eronata care iti saboteaza relatia. Mai exact “sexul nu este important” este o convingere eronata. Acum tot mai crezi ca ma contrazic?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.