9 Comments

 1. Dany

  toate aceste lucruri se intampla deoarece nu mai exista rabdare, se merge pe ideea > TOT INAINTE > , mai rau decat acum nu poate fi, om trai si om vedea.

 2. Aşa este, însă probabil ştii că fiecare dintre noi nu trăieşte degeaba ceva anume, nu degeaba face anume alegeri, ştii foarte bine că este destul de dificil să descoperi care sunt tiparele pe care mergi, să descoperi tiparele familiei pe care mai tot timpul le urmezi fără nici măcara a şti.

  Legat de condiţionarea socială, nu mai este atât de pregnantă, însă multor femei le este frică de singurătate şi nu au suficientă încredere în ele, caută mereu acea completare, deşi acea completare se află şi undeva în interiorul lor.

 3. am fost singur apropae toata viata, desi am fost inconjurat tot timpul de rude, cunostinte si diversi …
  poate-oi fi eu un pic mai ciudat, poate sunt sun ic pre direct, poate adevarul spus uneori sincer, fara ocolisuri, de multe ori doare si partenerii mei de discutie vor sa fie mintit ori frumos, ori prin omisiune….

  chestia asta am invatat-o pe neogen, asa zisa diplomatie si fair-play-ul in socializare, dar cateodata ma mai ia gura pe dinainte, si-mi scapa cate una…

  asta-i situatia, suntem perfectibili, dar niciodata perfecti…

  apropo, ce-o fi ala “perfect”? chiar ne dorim asta? chiar stim ce ne dorim?

  o zi frumoasa de toamna tututror!

  • Loredana Ionascu

   Ca zodie, fecioara, intotdeauna am tins spre perfectiune. Dar chiar asa, ce inseamna perfectiunea? Cu siguranta, pentru fiecare inseamna altceva. Fiecare cauta perfectiunea lui, adaptabila lumii lui. Stiu insa ca ne-am plictisi intr-o lume perfecta, cu parteneri perfecti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.