7 Comments

 1. teodora

  Buna..am decis sa apelez la ajutorul dvs deoarece parerea celor care ma cunosc,am auzit-o.imi place de un baiat din scoala mea,el fiind mai mare cu 2 ani decat mine.c-am de fiecare data cand ne intalnim la scoala(intamplator) se uita la mine..isi ce priviri ca ma topesc toata cand il vad:x n fine ..l-am bagat in lista de messenger si nu am vorbit decat o data,mentionez ca face to face nu am vorbit niciodata,cred ca din cauza unei prostioare de a mea 😀 cum as putea sa-mi dau seama daca chiar ma place?stiti si dvs colegele sunt rele si nu intotdeauna spun ceea ce cred,asa ca nu-mi pot da seama din cuvintele lor.ma rog ,ajutati-ma cu un sfat.:(….kisses:

  • Loredana Ionascu

   Incearca sa fii mai mereu in campul lui vizual, intereseaza-te care sunt activitatile lui preferate si documenteaza-te pentru a putea purta o conversatie despre pasiuni comune, chiar si pe mess pentru inceput. Il poti aborda tu, virtual, pentru a-l intreba diferite chestiuni (despre scoala, despre un film, un joc etc). Fa tu primul pas si vezi ce se intampla mai departe. Daca nu se intampla nimic, ori nu te place ori este prea timid. Daca este asa, il lasi pe el sa actioneze cand va fi pregatit. Tu faci doar un pas, restul depinde de el 🙂

 2. teodora

  pai l-am mai intrebat unele chestii lipsite de rost,cum ai zis si tu ,despre niste site-uri mai exact,mi-a raspuns f dragut,ma facut sa inteleg,dar atat.asta s-a intamplat prin februarie,iar acum dupa atata timp se uita ,dar pe mess nu mai intra..etc

  • Loredana Ionascu

   Sfatul meu este sa mai ai rabdare. Daca te place, va gasi el o modalitate sa te abordeze. Daca vei face tu mereu pasi spre el vei parea disperata si nici un baiat nu vrea o fata pe care nu este nevoie sa o cucereasca.

 3. Andreea

  Am si eu o mica problema si nu stiu cum sa reactionez, prietenele mele gandesc totul foarte pesimist si parerile lor sunt cam reci asa ca m-am decis sa apelez aicea deoarece am nevoie de o parere.E vorba de un baiat care imi place si e cam diferit de baieti cu care am fost eu pana acuma,sunt prietena cu el dar am impresia ca e genul de baiat care nu se baga in relatii deoarece e constient ca paote avea mai multe fete,de placut stiu ca ma place dar as vrea sa stiu daca este o cale prin care sa il fac sa fie constient ca as fi fata potrivita pentru el si intre noi ar putea fi ceva mai mult ?

  • Loredana Ionascu

   Draga mea,
   ceea ce trebuie sa faci este sa fii tu, cat mai naturala! Atat! Daca iti construiesti scenarii si apelezi la trucuri te vei indeparta de cea care esti cu adevarat. Iar acest lucru nu poate tine prea mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.